Новости

Кино

Возач – трилер акција која не смеете да ја пропуштите во 3Д Кино Битола

Откако беше присилен да работи за шефот на мафијата, еден млад возач се вклучува во грабеж осуден на неуспех.

Жанр: Акција, Трилер

Траење на филмот : 115 минути

Режија: Edgar Wright

Улоги: Ansel Elgort, Lily James, Kevin Spacey, Jon Hamm

Возрасна категорија: Четврта категорија, 16+

Дистрибутер:  Continental Film doo

Датуми на прикажување:

Четврток 24.08.2017. 22:00
Петок 25.08.2017. 22:00
Сабота 26.08.2017. 22:00
Недела 27.08.2017. 22:00
Вторник 29.08.2017. 22:00
Среда 30.08.2017. 22:00Цена на влезниците:
  150 денари.

GOLD
To Top