Новости

Кино

Вториот дел од „Frozen“ од недела во 3Д кино Битола

Ана, Елса, Кристоф и Олаф одат далеку во шумата за да ја дознаат вистината за античката мистерија на нивното царство.

Жанр: Анимиран / цртан, Авантура, Комедија

Траење на филмот : 120 минути

Режија: Chris Buck, Jennifer Lee

Улоги: Kristen Bell, Evan Rachel Wood, Jonathan Groff

Возрасна категорија: втора категорија, родителски надзор

Дистрибутер: 2i Film

Датуми на прикажување:
Недела 24.11.2019. 18:00 (3D)
Недела 24.11.2019. 20:00 (2D)
Вторник 26.11.2019. 20:00 (3D)
Петок 29.11.2019. 18:00 (3D)
Сабота 30.11.2019. 18:00 (2D)
Сабота 30.11.2019. 20:00 (3D)
Недела 01.12.2019. 18:00 (2D)

Цена на влезниците: 200 денари за 3D, 150 за 2D. Доколку купите 3 или повеќе влезници цената е 170 за 3D, 120 за 2D.

GOLD
To Top