Новости

Кино

Кул е да гледаш европски филм во Центар за култура Битола

Центарот за култура Битола овој месец нудат специјална промоција на новите европски филмски наслови. За 100 денари добивате 2 карти за филмовите по ваш избор. Филмовите ќе се прикажуваат во мала сала.

15.06.2019- 18:15 Кариран нинџа (81 мин)
15.06.2019- 20:15 Гол натрапник (98 мин)
16.06.2019- 18:15 Кариран нинџа (81 мин)
17.06.2019- 21:30 Зајдисонце (142 мин)
19.06.2019- 20:15 Девојка (105 мин)
19.06.2019- 22:15 Граница (110 мин)
20.06.2019- 20:15 Добредојдовте во Германија (116 мин)
20.06.2019- 22:15 Утоја:22 јули (93 мин)
21.06.2019- 18:15 Кариран нинџа (81 мин)
21.06.2019- 20:15 Студена војна (89 мин)
29.06.2019- 18:15 Кариран нинџа (81 мин)
29.06.2019- 20:15 Тегла полна живот (95 мин)
29.06.2019- 22:15 Убивајќи го Бога (92 мин)
30.06.2019- 18:15 Кариран нинџа (81 мин)

GOLD
To Top