Новости

Кино

Неделен репертоар на 3Д кино Битола

НЕДЕЛЕН РЕПЕРТОАР:
12.11.2018 – 20:00 – Девојката во пајаковата мрежа (2D)
13.11.2018 – 20:00 – Девојката во пајаковата мрежа (2D)
13.11.2018 – 22:00 – Боемска рапсодија (2D)
14.11.2018 – 20:00 – Боемска рапсодија (2D)
14.11.2018 – 22:15 – Девојката во пајаковата мрежа (2D)
15.11.2018 – 20:00 – Фантастичните ѕверки: Злочините на Гринделвалд (3D)

GOLD
To Top