Новости

Кино

Не го пропуштајте неверојатниот „Аквамен“ во 3д кино Битола

Aqauman ја открива приказната во која младиот Артур Кари дознава дека е престолонаследник на подводното царство на Атлантида и ќе мора да истапи пред другите, за да ги води своите луѓе и да стане херој на светот.

Жанр: Акција, Авантура

Траење на филмот : 143 минути

Режија: James Wan

Улоги: Jason Momoa, Amber Heard, Patrick Wilson, Nicole Kidman

Возрасна категорија: трета категорија, +12

Дистрибутер:Blitz Film and Video Distribution

Датуми на прикажување:

Четврток 13.12.2018. 21:00 (3D)
Петок 14.12.2018. 20:15 (2D)
Сабота 15.12.2018. 20:15 (3D)
Недела 16.12.2018. 20:15 (2D)
Понеделник 17.12.2018. 20:00 (3D)
Вторник 18.12.2018. 20:00 (2D)
Среда 19.12.2018. 20:00 (3D)

Цена на влезниците: 200 денари за 3D, 150 денари за 2D.

СН Брокер
To Top