Новости

Кино

Ноемвриски богат избор на филмови во 3Д Кино Битола

Есенските месеци се совршени за на кино…особено кога има одлични наслови во 3Д Кино Битола.

Во месец ноември во Битола пристигнуваат филмови чии проекции сигурно нема да сакате да ги пропуштите:

„Тато се врати 2“,„Коко и големата тајна“, „Лига на правдата“, „Мајка!“, „Убиство во Ориент Експрес“,„Божиќ кај лошите мајки“.

Следете ја веб страницата на 3Д Кино Битола за да ги дознаете датумите и часот на проекциите.

GOLD
To Top