Новости

Кино

Од денес во 3д кино Битола: Маратон со филмовите номинирани за „Оскар“

3D Кино Битола Ве поканува на маратон со филмовите номинирани за Оскар.
Погледнете ги филмовите кои ќе влезат во историјата на големото платно и во ноќта на Оскарите очекувајте убави вести за Вашите фаворити.

Од 30.01 до 11.02 МАРАТОН СО ФИЛМОВИТЕ НОМИНИРАНИ ЗА ОСКАР во 3D Кино Битола.
Цена на билет 100 ден

СН Брокер
To Top