Новости

Кино

Морничавиот кловн-убиец доаѓа во Битола – вечерва премиера на хоророт „Тоа“ во 3Д Кино Битола

Тоа (It)

Во едно мало градче Дери, локалните деца исчезнуваат едно по едно оставајќи зад себе крвави траги. Во местото познато како Баренс, група од седум деца се здружуваат заедно обединети од нивните страшни и чудни средби со лошиот кловн и нивната намера да го убијат.

Жанр: Хорор, Трилер

Траење на филмот : 135 минути

Режија: Andrés Muschietti

Улоги: Bill Skarsgard, Jaeden Lieberher, Jeremy Ray Taylor, Sophia Lillis

Возрасна категорија: Трета категорија, 16+

Дистрибутер: Blitz Film and Video Distribution

Датуми на прикажување:

Четврток 07.09.2017. 20:00
Петок 08.09.2017. 22:00
Сабота 09.09.2017. 20:00
Недела 10.09.2017. 20:00
Понеделник 11.09.2017. 20:00
Вторник 12.09.2017. 20:00
Среда 13.09.2017. 20:00Цена на влезниците:
  150 денари.

GOLD
To Top