Новости

Кино

Премиера на „Господарка на злото 2“ во 3Д Кино Битола

Господарката на злото и нејзината кумашинка Аурора почнуваат да се запрашуваат за комплициранта семејна врска што ги врзува и која ги носи во различни насоки со неочекувани сојузници и виши темни сили.

Жанр: Авантура, Семеен, Фантазија

Траење на филмот : 120 минути

Режија: Joachim Rønning

Улоги: Angelina Jolie, Elle Fanning, Michelle Pfeiffer, Ed Skrein, Chiwetel Ejiofor

Возрасна категорија:

Дистрибутер: 2i Film

Датуми на прикажување:
Петок 18.10.2019. 20:00 (2D)
Сабота 19.10.2019. 20:00 (3D)
Недела 20.10.2019. 20:00 (2D)
Понеделник 21.10.2019. 20:00 (3D)
Вторник 22.10.2019. 20:00 (2D)
Среда 23.10.2019. 20:00 (3D)
Четврток 24.10.2019. 20:00 (2D)
Петок 25.10.2019. 20:00 (3D)

Цена на влезниците: 200 денари за 3D,150 денари за 2D. За 3 или повеќе купени влезници цената за 3D e 170 денари, за 2D е 120 денари.

Евротип
Евротип
To Top