Новости

Кино

Претпремиера на Капетан Марвел во 3Д кино Битола

Откријте што ја прави Капетан Марвел херој. Претпремиерно на 06.03.2019 во 20:00 часот во 3Д кино Битола.
Повеќе информациии наскоро.

GOLD
To Top