Новости

Кино

Роденденски кино маратон оваа сабота во 3Д кино Битола

3Д киното Битола на 26 октомври слави 6 години постоење. По тој повод, во сабота битолчани можат да уживаат во кино маратонот.

На 26 октомври ќе бидат прикажани шест филмови, а специјална цена за сите филмови дел од роденденскиот кино маратон ќе биде 100 денари.

 

Евротип
Евротип
To Top