Новости

Кино

Сите се осомничени! Премиера на „Убиство во Ориент Експрес“ на 9 ноември во 3Д Кино Битола

“Еден од патниците е мртов. Убиен е. Убиецот е меѓу нас на возот…” Херкул Поаро #OrientExpressMovie во кината овој ноември.

Премиера на филмот “Убиство во Ориент Експрес”, базиран според истоимениот роман на Агата Кристи.

Ја раскажува приказната за останатите тринаесет странци во воз, каде што секој е осомничен. Тие се во трка со времето да се реши мистеријата пред убиецот повторно да нападне.
Кенет Брана не води во приказната со фантастична актерска екипа, меѓу кои се и Пенелопе Круз, Вилијам Дефо, Џуди Денч, Џони Деп, Мишел Фајфер, Дејзи Ридли и Џош Кад.

Останати проекции:
09.11.2017. 20:00
12.11.2017. 22:00
13.11.2017. 22:00
14.11.2017. 20:00
15.11.2017. 20:00
19.11.2017. 18:00

Цена на влезниците:  150 денари.

GOLD
To Top