Новости

Кино

Центарот за култура го прослави роденденот

На 10 октомври Центарот за култура го слави својот роденден.

Оваа година прослави 39 постоење, а по тој повод вработените дуваа исто толку свеќи на роденденската торта.

 

 

GOLD
To Top