Новости

Кино

Викенд репертоар на 3Д кино Битола

23-24.01.2021 – 18:00 ч. Јакари и волшебното перо (Мала сала)
23-24.01.2021 – 18:30 ч. Љубов, венчавки и други катастрофи (Голема сала)
Задолжително почитување на мерките, меѓу кои: носење маска, дезинфекција и држење дистанца.

СН Брокер
To Top