Новости

Кино

Кои филмски наслови се на репертоар неделава на 3Д Кино Битола

13.02.2017 – 20:00 – Педесет нијанси потемно
14.02.2017 – 20:00 – Педесет нијанси потемно
15.02.2017 – 20:00 – Педесет нијанси потемно
16.02.2017 – 20:00 – Големиот ѕид
16.02.2017 – 22:00 – Војна на професори
17.02.2017 – 20:00 – Прстени
17.02.2017 – 22:00 – Големиот ѕид
18.02.2017 – 18:00 – Лего Бетмен
18.02.2017 – 20:00 – Прстени
18.02.2017 – 22:00 – Педесет нијанси потемно
19.02.2017 – 22:15 – Педесет нијанси потемно

Педесет нијанси потемно – FIFTY SHADES OF GRAY 2: FIFTY SHADES DARKER

Додека Кристијан се бори си своите внатрешни демони, Анастасија мора да се соочи со лутината и зависта на жените кои биле пред неа.

Жанр: Драма, Еротика

Траење на филмот : 115 минути

Режија: James Foley

Улоги: Jamie Dornan, Dakota Johnson, Luke Grimes

Возрасна категорија: Premium Film

Дистрибутер: Четврта категорија, 16+

Датуми на прикажување:
09.02.2017 ЧЕТВРТОК во 22:00ч.
10.02.2017 ПЕТОК во 20:00ч.
11.02.2017 САБОТА во 20:00ч.
12.02.2017 НЕДЕЛА во 20:00ч.
13.02.2017 ПОНЕДЕЛНИК во 20:00ч.
14.02.2017 ВТОРНИК во 20:00ч.
15.02.2017 СРЕДА во 20:00ч.
18.02.2017 САБОТА во 22:00ч.
19.02.2017 НЕДЕЛА во 22:00ч.
21.02.2017 ВТОРНИК во 22:00ч.
22.02.2017 СРЕДА во 22:00ч.

Цена на влезниците:  150 денари.

Прстени – RINGS

Џулија се загрижува за своето момче, Холт, кога тој ја истражува црната урбана легенда на мистериозната видеокасета, за која се вели дека ќе го убие гледачот седум дена од денот на гледањето. Таа се жртвува себеси за да го спаси нејзиниот дечко и со тоа пронаоѓа ужасно откритие: постои “филм во филмот” кој никој досега не го видел.

Жанр: Хорор

Траење на филмот : 102 минути

Режија: F. Javier Gutiérrez

Улоги: Matilda Lutz, Alex Roe, Johnny Galecki

Возрасна категорија: Konstantin Film MKD DOOEL Skopje

Дистрибутер: Трета категорија, 12+

Датуми на прикажување:
17.02.2017 ПЕТОК во 20:00ч.
18.02.2017 САБОТА во 20:00ч.

Цена на влезниците:  150 денари.

Големиот ѕид – THE GREAT WALL

Кога еден платен воин(Мет Дејмон) ќе биде затворен во Големиот кинески ѕид, тој ја открива мистеријата позади едно од најголемите светски чуда. Откако оваа масивна структура е нападната од крадливи ѕверови, неговата потрага по богатство се претвора во ново патување на хероизам кога тој се придружува на големата армија на елитни војници соочувајќи се со незамисливо голема сила.

Жанр: Акција, Авантура, Фантазија

Траење на филмот : 103 минути

Режија: Zhang Yimou

Улоги: Matt Damon, Jing Tian, Pedro Pascal, Willem Dafoe, Andy Lau

Возрасна категорија: Трета категорија, 12+

Дистрибутер: Premium Film

Датуми на прикажување:
16.02.2017 ЧЕТВРТОК во 20:00ч.
17.02.2017 ПЕТОК во 22:00ч.
20.02.2017 ПОНЕДЕЛНИК во 20:00ч.
21.02.2017 ВТОРНИК во 20:00ч.
22.02.2017 СРЕДА во 20:00ч.

Цена на влезниците:  200 денари за 3Д, 150 денари за 2Д.

Војна на професори – FIST FIGHT 

Откако еден наставник (Чарли Ден) прави да го отпуштат од работа неговиот колега (Ајс Кјуб) , тој се соочува со предизвик на борба после часови.

Жанр: Комедија

Траење на филмот : 91 минути

Режија: Richie Keen

Улоги: Christina Hendricks, Joanna Garcia Swisher, Jillian Bell

Возрасна категорија: Четврта категорија, 16+

Дистрибутер: Blitz Film and Video Distribution

Датуми на прикажување:
16.02.2017 ЧЕТВРТОК во 22:00ч.
20.02.2017 ПОНЕДЕЛНИК во 22:00ч.

Цена на влезниците:  150 денари.

Лего Бетмен – THE LEGO® BATMAN MOVIE

Брус Вејн не само што се соочува со криминалот во Готам Сити мора да се соочи и со воспитување на посвоеното дете.

Жанр: Анимиран / цртан

Траење на филмот : 105 минути

Режија: Chris McKay

Улоги: Will Arnett, Michael Cera, Rosario Dawson, Ralph Fiennes

Возрасна категорија: Втора категорија, родителски надзор

Дистрибутер: Blitz Film and Video Distribution

Датуми на прикажување:
11.02.2017 САБОТА во 18:00ч.
12.02.2017 НЕДЕЛА во 18:00ч.
18.02.2017 САБОТА во 18:00ч.

Цена на влезниците:  200 денари.

 

Евротип
SNBROKER
To Top