Новости

Кино

Неделен репертаор на 3Д кино Битола

НЕДЕЛЕН РЕПЕРТОАР:
12-14.10.2020 – ТЕНЕТ – 20:00 ч. (Голема сала)
15-18.10.2020 – ВОЈНА СО ДЕДО – 20:00 ч. (Голема сала)
17-18.10.2020 – ХАКЕР – 18:00 ч. (Мала сала)
ℹ️Бројот на места во салите е ограничен. Ве молиме набавете ги вашите карти навремено на билетарата.
Задолжително почитување на мерките, меѓу кои: носење маска и држење дистанца.

Евротип
Евротип
To Top