Новости

Кино

Неделен репертоар на 3Д Кино Битола

Моментно филмското остварување ,,Куќата на Гучи” котира највисоко кај публиката и е уште една проекција која не смеете да ја пропуштите.

Инаку ,,Куќата на Гучи” зборува за ужасната шокантна вистинска приказна и семејната драма која се криела зад истоимениот бренд.

До каде е подготвено семејството да оди? Престижот, моќта, трите децении љубов, декаденцијата и одмаздата кои ќе финишираат во убиство се оние ,,украсни” зборови кои ја опишуваат оваа приказна, па според тоа, никако не би смееле да ја пропуштиме можноста да ѕирнеме од близу во нивниот дом.

Евротип
SNBROKER
To Top