Новости

Кино

Неделен репертоар на 3Д Кино Битола

13.12.2021
18:00 -Биби, Боби и една снешкастична Нова Година
20:00 Јужен ветар: Забрзување

14.12.2021
18 : 00 часот – Биби, Боби и една снешкастична Нова Година
20 : 00 часот – Приказна од западната страна

15.12.2021

18 : 00 часот – Биби, Боби и една снешкастична Нова Година
20 : 00 часот – Приказна од западната страна

16.12.2021
18 : 00 часот – Биби, Боби и една снешкастична Нова Година
20 : 00 часот – Човекот пајак: Нема пат до дома

17.12.2021
18 : 00 часот – Биби, Боби и една снешкастична Нова Година
20 : 00 часот – Сестри

18.12.2021
18 : 00 часот – Биби, Боби и една снешкастична Нова Година
20 : 00 часот – Човекот пајак: Нема пат до дома

19.12. 2021
18 : 00 часот – Биби, Боби и една снешкастична Нова Година
20 : 00 часот – Човекот пајак: Нема пат до дома

Моментно, со оглед на предновогодишната еуфорија, голема атракција е проекцијата на ,,Биби, Боби и една снешкастична Нова Година” што всушност најповеќе ќе ги задоволи апетитите на најмладата публика, а во описот на приказната е напишано следното:

,,Весела новогодишна ноќ во домот на Биби. Биби, Зази, мама Ана и тато Тино се подготвуваат да ја китат елката, а на гости се дојдени и Боби и Зина. Некој прави колачиња, некој изведува магионичарски трикови, се пеат весели песнички и… никој не насетува какви волшепства, изненадувања и најнеобични пријателства ќе им донесе на Биби и Боби оваа „снешкастична“ Нова година. Јееј!”

Не пропуштајте ги проекциите и уживајте со најдобрите филмови во нашето 3Д кино Битола.

Евротип
SNBROKER
To Top