Новости

Кино

Човек пајак: Нов свет вечерва во 3Д кино Битола

Станува збор за новиот Spider-Man свет и сосема друга приказна која ќе не натера да се преиспитаме за се што знаеме досега за најпознатиот човек-пајак во светот. Во приказната не води тинејџер од Бруклин – Мајлс Моралес кој ни ги открива неограничените можности на Spider-Man светот. Но тој, не е сам …

Жанр: Анимиран / цртан, Акција, Авантура

Траење на филмот : 120 минути

Режија: Bob Persichetti, Peter Ramsey, Rodney Rothman

Улоги:

Возрасна категорија: втора категорија, родителски надзор

Дистрибутер: Continental Film doo

Датуми на прикажување:

Петок 14.12.2018. 18:00 (3D)

Сабота 15.12.2018. 18:00 (2D)

Недела 16.12.2018. 18:00 (3D)

Недела 23.12.2018. 18:00 (2D)

Цена на влезниците: 200 денари за 3D, 150 денари за 2D. Доколку купите 3 или повеќе карти цената е 170 денари за 3D, 120 денари за 2D.

GOLD
To Top