Новости

Книга

Акција за размена на учебници во битолската библиотека

По барање на читателите, битолската библиотека „Свети Климент Охридски“ ќе организира размена на учебници од различни одделенија помеѓу самите ученици и родители.

Акцијата започна вчера а ќе трае до петок, 15 септември 2017 со работно време од 07-20 часот.

 

GOLD
To Top