Новости

Книга

Книга на неделата: Утре е нов ден од Сидни Шелдеон и Тили Багшо

Кралицата на меѓународните грабежи, која започнала со својот шармантен партнер Џеф, Трејси отсекогаш уживала во опасностите и сите магии на животот од другата страна на законот. А, потоа, двајцата посакале да се пробаат во една нова авантура – семејниот живот. Меѓутоа, Трејси едно утро заминува без никаква трага…

GOLD
To Top