Новости

Книга

Промовирана книгата „На врв и на дно“ од Јасмина Јошевска

Викендов беше промовирана новата книга поезија „На врв и на дно“ на авторката Јамина Јошевска. Најновата книга е нејзино петто дело, кое беше промовирано во кафе-барот „Радост“.

Промотор на книгата беше Гордана Такец која го презентираше своето видување како рецезент на книгата.

Промоцијата беше во рамките на Битфест.

GOLD
To Top