Новости

Книга

Промоција на книгата „Шума“ од Сашо Огненовски во Белград

Последната книга поезија на Сашо Огненовски „Шума“ беше промовирана во Белград, во библиотеката „Милутин Бојиќ“. Модератор беше поетесата Валентина Новковиќ, а за книгата зборуваа проф. Милутин Ѓуричковиќ и академскиот сликар Васил Галев. Стиховите ги читаше поетесата Билјана Трбољевац.

GOLD
To Top