Новости

Книга

Промоција на роман ,,Души близнаци 11:11″ во Порта Џез

На 11ти 11ти во 11 часот и 11 минути ќе биде промовиран романот ,,Души близнаци 11:11″ од авторот Весна Здравковска Трајковска. Настанот е организиран во Porta Jazz, Битола.
Повелете на едно романтично патување низ вековите и милениумите на две души близнаци кои што се среќаваат од реинкарнација во реинкарнација од живот во живот. Бидете сведок на вистината за една праисконска љубов, доловена преку убавиот пишан збор на авторот Весна Трајковска Здравковска.

Со вас понесете љубов и пријател и уживајте во една убава есенска романтична недела.

GOLD
To Top