Новости

Настани

Бар Чаршија ќе го прослави својот трет роденден

Бар Чаршија во недела, 15 јули ќе го прослави својот трет роденден. Ги покануваат битолчани на роденденската забава на која ќе настапи бендот Guess Who Live.

„Бар Чаршија“ започна да работи пред три години со цел афирмација на Старата битолска чаршија со многу убави моменти, многу настапи на диџеи од цела Македонија, од Европа, свирки на авторски бендови и кавер бендови, промоција на фотографи и многу други културни настани.
Бидете дел од роденденската забава на „Бар Чаршија“ и прославете го заедно третиот роденден!

 

 

GOLD
To Top