Новости

Настани

Бродвеј во Битола – уште еден концерт на Камерниот оркестар на Битола

Уште еден спектакуларен настан на Камерниот оркестар на Битола со наслов “Broadway во Битола” кој ќе се одржи на 22 април во 20 часот во Големата сала на Центарот за култура. Најубавите мјузикли како: “Hair”, “Moulin Rouge”, “Cabaret”, “West side story”, “Phantom of the Opera”, “Beauty and the Beast”, “Dreamgirls” и многу други, во изведба на:
Наде Талевска
Елена Петреска
Игор Узунов
Марија Груевска
Ана Гаштарова
Танцов спортски клуб “Step Up”

Влезници во претпродажба од 18.04 од 10:00 до 20:00 часот,
на билетарата на Центарот за култура по цена од 200 ден.

Под покровителство на Министерството за култура.

GOLD
To Top