Новости

Настани

Вечерва проекција на филмови од МакеДокс во Кино „Мис Стон“ во Прилеп

Во петок 26.10.2018 во 19.30 часот во кино Мис Стон ќе се одржи проекција на филмови од МакеДокс.

Ќе бидат прикажани филмовите

,,На точак” 16’ / 2015 / режија Горјан Атанасов / Факултет за драмски уметности – Скопје

,,Студантс” 50’ / 2016 / режија Тамара Котевска / Факултет за драмски уметности – Скопје

Филмови од МакеДокс филмска школа ,,Докуникулци”

,,Поинакви” 24’ / 2018 / режија Розе Симоновска

,,Адолесцензура” 14’ / 2018 / режија Леа Димитрова

,,Поглед во очите” 25’ / 2018 / режија Јоана Арсовска

Евротип
SNBROKER
To Top