Новости

Настани

Концерт на „Фрајле“ во Битола

Познатиот новосадски женски квартет The Frajle на 29 февруари ќе го одржи својот голем концерт во Центарот за култура во Битола.

Најавуваме дека картите ќе се продаваат исклучиво на билетарницата од Центарот за култура, без можност за резервации и истите ќе бидат пуштени во продажба, 10 дена пред концертот на 19.02.2020г во 16:00ч.

Четирите дами Невена, Јелена, Марија и Наташа познати по нивната појава и музички стил кој се толкува како “Војводинско танго” во 11 години “музичко патување” го пропатувале половина свет со својата музикa. На листата на нивни настапи се бројат и оние на 10.000 метра во авион, во Европскиот парламент … но и редица бесплатни концерти во болници и детски градинки.

На 29 февруари Битола е на календарот.

Цена на билет 500 ден.

Голема сала Центар за култура

Почеток 20.00 часот

GOLD
To Top