Новости

Настани

Репертоар на прилепскиот театар „Војдан Чернодрински“

НУЦК„Марко Цепенков“ – Прилеп

Театар „Војдан Чернодрински“

Репертоар: 

24.10.2019 – 20.00 часот /четврток/

„Семејни приказни“, режија Милош Б. Андоновски

25.10 2019 – 20.00 ч. /петок/

„Пиреј“, режија Љупчо Ѓоргиевски

29.10 2019 – 20.00 ч./вторник/

„Глембаеви“, режија Бранко Брезовец

30.10. 2019 – 20.00 часот /среда/

“Глембаеви“, режија Бранко Брезовец

31.10.2019 – 20.00 часот /четврток/

„Семејни приказни“ , режија Милош Б. Андоновски

 

Резервации на влезници на 076 442 378 

Евротип
Евротип
To Top