Новости

Настани

Репертоар на прилепскиот театар „Војдан Чернодрински“

Репертоар за претстави на театарот „Војдан Чернодрински“ – Прилеп:

20.12.2019 ПЕТОК 19.30 Ч. ГЛЕМБАЕВИ

21.12.2019 САБОТА 19.30 Ч. ГЛЕМБАЕВИ

22.12.2019 НЕДЕЛА 12.00 Ч. БАСНИ претстава за деца

ВЛЕЗНИЦИ НА 076 442 378

GOLD
To Top