Новости

Настани

Утре, КУД „Пензионер“ од Прилеп ќе одржи концерт во ЦК „Марко Цепенков“

КУД „Пензионер“ при Здружението на пензионери Прилеп во четврток 25 јули 2019 од 20.00 часот во кино Мис Стон ќе одржи концерт, кој е во рамките на Прилепското културно лето што го реализира ЦК„Марко Цепенков“.

Членовите на друштвото ќе се претстават со дел од својот богат репертоар, а како и на секој нивни концерт ќе имаат и гости, овој пат Пејачките групи од Карпош – Скопје, од Кичево и КУД„Преродба“.

GOLD
To Top