Новости

Настани

Утре „Поетска вечер“ во Прилеп

Во вторник 7 август 2018 во 19.00 часот во изложбениот салон на ЦК„Марко Цепенков“ ќе се одржи ПОЕТСКА ВЕЧЕР, на која со своето творештво ќе се претстават 15 поети – членови на Клубот на литературни творци Прилеп.

Поетската вечер е во рамките на Прилепското културно лето.

GOLD
To Top