Новости

Настани

Утре во Битола промоција на готвач со посни рецепти

Сè за храна во соработка со Витаминка ве покануваат на промоција на готвач со посни рецепти. Промоцијата ќе се одржи во Веро 4 во Нова Битола, сабота на 16.03.2019 година, од 11 до 15 часот.
Ве покануваме на дружење, дегустација и размена на кулинарски тајни. Да уживаме во светот на вкусовите, добредојдени сте сите!

GOLD
To Top