Новости

Настани

Утре изложба на Лилјана Ристеска во Прилеп

Во петок 03.05.2019 во ликовниот салон на ЦК„Марко Цепенков“ во 20.00 часот ќе биде отворена изложба на слики од Лилјана Ристеска.
Ќе бидат презентирани 40 слики – пејзажи и мртва природа.
Ова и е прва самостојна изложба на Ристеска, која подолго време аматерски се занимава со уметност.
GOLD
To Top