Новости

Настани

Во четврток летен концерт на „Октетот Прилеп“ во ЦК „Марко Цепенков“

Октетот Прилеп на 18 август, четврток, од 19.30 часот, во фоајето од ЦК „Марко Цепенков“ ќе одржи летен концерт на кој се претстави со дел од својот репертоар на убава староградска музика.

Октетот Прилеп работи во рамките на ЦК „Марко Цепенков“ и со години ја негува староградската песна. Досега има издадено неколку албуми.

Евротип
SNBROKER
To Top