Новости

Настани

Олег Маршев вечерва на Интерфест во Битола

Вечерва на програмата на интернационалниот фестивал на класична музика „Интерфест“ Битола, Рецитал на Олег Маршев, пијано, Русија/Австрија. На програмата ќе бидат дела од Шопен и Скрјабин.

20 часот во Завод и музеј Битола.

GOLD
To Top