Новости

Настани

,,Jazz, Funk and Soul” – Голем концерт на Битолскиот дувачки оркестар

Наскоро Битола и битолчани ќе се раздвижат во име на урбаниот ритам на JAZZ, FUNK… SOUL.

Градот ќе пулсира заедно со големите хитови на James Brown, Frank Sinatra, Stevie Wonder, а солистите кои ќе ги отпеат хитовите на легендарните музичари се Нико Ѓоргиевски, Јасна Димитровска и Тамара Стојковска.

Концертот ќе започне во 20 часот на 30 Ноември во големата сала на Центарот за култура Битола.

Евротип
SNBROKER
To Top