Новости

Театар

(Видео) Вечерва премиера на претставата „Си беше еднаш во иднината“

Вечерва со почеток во 20 часот на сцената на Народниот театар Битола ќе биде изведена претставата за деца „Си беше еднаш во иднината“. Од наредната недела претставата ќе биде на редовниот репертоар.

Евротип
SNBROKER
To Top