Новости

Театар

Во сабота “Ништо без трифолио”во прилепскиот театар

Репертоар на театарот„Војдан Чернодрински“: 

Сабота 02.03. 2019 – 19.30 ч.
„Ништо без Трифолио“, режија Коле Ангеловски

Се работи за весела комедија која со својата динамика и кохерентна структура носи силен пулс на современоста.

Влезници на билетарницата од театарот четврток, петок и сабота од 10 до 13 часот и два часа пред почетокот на претставата.

Резервации на тел. 076 442 378

 

GOLD
To Top