Новости

Театар

Во сабота „Пиреј“ во прилепскиот театар „Војдан Чернодрински“

Репертоар за театарот„Војдан Чернодрински“: 

Сабота, 24.11.2018 – 19.30 часот 

„Пиреј„ режија Љупчо Ѓоргиевски

Влезници на билетарницата од театарот од 10 до 13 часот и 17.30 до 19.30 часот.

Резервации на 076 442 378

GOLD
To Top