Новости

Театар

Репертоар на НУ народен театар Битола до 22.12.2019

14.12.2019 (сабота) 20.00 ч.
ПРЕМИЕРА
„АУДИЦИЈА„
автор: Александар Галин
режија: Благопј Мицевски

16.12.2019 (понеделник) 20.00
„Аждер„
автор: Евгениј Шварц
режија: Владимир Милчин

17.12.2019 (вторник) 20.00
„Аждер„
автор: Евгениј Шварц
режија: Владимир Милчин

19.12.2019 (четврток) 12.00
„Си беше еднаш во иднината „
автор: Сашо Кокаланов
режија: Срѓан Јаниќиевиќ

20.12.2019 (петок) 12.00
„Си беше еднаш во иднината „
автор: Сашо Кокаланов
режија: Срѓан Јаниќиевиќ

21.12.2019 (сабота) 20.00 ч.
Реприза
„АУДИЦИЈА„
автор: Александар Галин
режија: Благопј Мицевски

GOLD
To Top