Новости

Театар

Репертоар на прилепскиот театар „Војдан Чернодрински“

Репертоар на тетаарот „Војдан Чернодрински“: 
четврток 18.10.2018 – 19.30 часот
„Казимир и Каролина“ режија Нела Витошевиќ
Сабота 20.10.2018 – 20.00 ч
„Казимир и Каролина“, режија Нела Витошевиќ
GOLD
To Top