Новости

Театар

Репертоар на прилепскиот театар „Војдан Чернодрински“

Репертоар за театарот„Војдан Чернодрински“: 

Петок 16.11.2018 – 19.30 часот

„Ништо без Трифолио“ режија Коле Ангеловски

Влезници на билетарницата од театарот од 10 до 13 часот и два часа пред почетокот на претставата. Резервации на 076 442 378

GOLD
To Top