Новости

Театар

Репертоар на прилепскиот театар „Војдан Чернодрински“

Репертоар на прилепскиот театар „Војдан Чернодрински“:

Сабота 23.02.2019 – 19:30 часот 

„Казимир и Каролина“ – режија Нела Витошевиќ

Влезници на билетарницата на театарот. Резервации на 076 – 442 – 378.

Евротип
Евротип
To Top