Новости

Театар

Репертоар на прилепскиот театар „Војдан Чернодрински“

Репертоар на театарот „Војдан Чернодрински“

 ЧЕТВРТОК , 21.03.2019 – 19.30 ч.

 „ДЕМОКРАТИЈА“ режија Кирил Петрески

Премиера: 

 САБОТА, 23.03.2019 – 19.30ч.

 „Демократија“ режија Кирил Петрески

Прва реприза
 
Влезници на билетарницата од театарот секој ден од 10 до 13 часот и два часа пред почетокот на претствата.
GOLD
To Top