Новости

Театар

Репертоар на прилепскиот театар „Војдан Чернодрински“

Репертоар на театарот „Војдан Чернодрински“: 

ВТОРНИК, 26.03.2019 – 18.00 ч.

„Ништо без Трифолио“, режија Коле Ангеловски

 СРЕДА, 27.03.2019 – 18.00 ч.

„Пиреј“ , режија Љупчо Ѓоргиевски

Светски ден на театарот

САБОТА, 30.03.2019 – 20.00ч. 

„Демократија“ режија Кирил Петрески

GOLD
To Top