Новости

Театар

Репертоар на прилепскиот театар „Војдан Чернодрински“

Репертоар на театарот „Војдан Чернодрински“ 

ЧЕТВРТОК,    04.04.2019 – 19.30 ч.

„Демократија“,  режија Кирил Петрески

ПЕТОК,           05.04.2019 – 20.00 ч.

„Демократија“, режија Кирил Петрески

GOLD
To Top