Новости

Театар

Репертоар на прилепскиот театар „Војдан Чернодрински“

Репертоар на театарот „Војдан Чернодрински“ 

ЧЕТВРТОК, 11.04.2019 – 19.30 ч.

„Демократија“, режија Кирил Петрески

ПЕТОК,       12.04.2019 – 20.00 ч.

„Пиреј“ режија Љупчо Ѓоргиевски
 Влезници на билетарницата од театарот. резервации на 076 442 378 
GOLD
To Top