Новости

Театар

Репертоар на прилепскиот театар „Војдан Чернодрински“

Репертоар на театарот „Војдан Чернодрински“: 

ПЕТОК,       20.04.2019 – 20.00 ч. 

„Пиреј“ режија Љупчо Ѓоргиевски

Влезници на билетарницата од театарот. Резервации на 076 442 378

GOLD
To Top