Новости

Театар

Репертоар на прилепскиот театар „Војдан Чернодрински“

Репертоар на театарот „Војдан Чернодрински“ – Прилеп

Четврток   09.05.2019 – 20.00 ч.
„Пиреј“режија Љупчо Ѓоргиевски


Влезници на билетарницата од театарот. Резервации на 076 442 378 

GOLD
To Top